RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 653

6 вересня 2021 року

Презентація Проєкту ЄС Еразмус+ Модуль Жан Моне «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»

Презентація Проєкту ЄС Еразмус+ Модуль Жан Моне «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»

3 вересня 2021 року на юридичному факультеті відбулася презентація Проєкту ЄС Еразмус+ Модуль Жан Моне «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»/ «EuropeanStandardsofLocalSelfGovernmentandEURegionalPolicy» №611631-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE (Грантова Угода № –2019-1872/001-001).

У презентації прийняли участь виконувач обов’язків декану юридичного факультету, професор Віталій Серьогін, завідувач кафедри конституційного і муніципального права, доцент Марк Воронов, викладачі, студенти, аспіранти факультету.

Даний проєкт триває на юридичному факультеті третій рік. Планується участь в заняттях студентів 6 груп 4 курсу юридичного факультету.

Нагадуємо, що наавчальний курс «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС» запроваджений для студентів юридичного факультету спеціальностей 081 Право та 293 Міжнародне право та розрахований на три роки (2020-2022 рр.).

Довідка. 7 лютого 2019 року Верховна Рада України (парламент) внесла зміни до Конституції України, проголосивши курс на Євро-Атлантичну інтеграцію. Кабінет Міністрів України відповідно до Конституції України, Закону України "Про Кабінет Міністрів України" підготував цю Програму діяльності Кабінету Міністрів України, спрямовану на виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, а також положень Угоди про Коаліцію депутатських фракцій у Верховній Раді України восьмого скликання, яка була схвалена Верховною Радою України 4 жовтня 2019 року.