RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 342

10 грудня 2020 року

Заключне засідання наукового гуртка «Школа приватного права»

Заключне засідання наукового гуртка «Школа приватного права»

8 грудня 2020 року відбулося заключне у першому навчальному півріччі засідання наукового гуртка «Школа приватного права», який діє при кафедрі цивільно-правових дисциплін. Учасники заходу підбили підсумки роботи та обговорили план засідань наукового гуртка у другому семестрі. Також співкерівниками та студентами-гуртківцями визначено порядок захисту наукових доповідей і заходів у наступному півріччі. Висловлюємо слова вдячності всім, хто долучився та брав активну участь у роботі наукового гуртка протягом навчального семестру.

8 грудня 2020 року відбулося заключне у першому навчальному півріччі засідання наукового гуртка «Школа приватного права», який діє при кафедрі цивільно-правових дисциплін.


Учасники заходу підбили підсумки роботи та обговорили план засідань наукового гуртка у другому семестрі. Також співкерівниками та студентами-гуртківцями визначено порядок захисту наукових доповідей і заходів у наступному півріччі.

Висловлюємо слова вдячності всім, хто долучився та брав активну участь у роботі наукового гуртка протягом навчального семестру.