RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 385

4 квітня 2020 року

Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС

Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС

Звернення керівника робочої групи доц. Воронова М.М. та координатора проекту доц. Червяцової А.О. щодо особливостей реалізації Модулю Жана Моне «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»/‘European Standards of Local Self-Government and EU Regional Policy’ в умовах карантину.

Шановні студенти 4 курсу!


У цьому році ми зіткнулися з новим і небезпечним викликом –вірусом SARS-COV-2. Мізерний за розмірами агент зміг суттєво змінити наше життя і ставлення до нього.

11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала розповсюдження нового короновірусу світовою пандемією. COVID 19 вже увійшов в історію як перша масова інфекційна хвиля 21 століття. Лідери різних країн, не зговорюючись, оголосили боротьбу з короновірусом новою війною світового масштабу.

Всі ми опинилися у новій реальності, складовою якої стали карантин та «соціальне дистанціювання». Однак, ми вважаємо, що цій загально визнаний термін не є правильним, оскільки мова має йти не про «соціальне», а про «фізичне» дистанціювання. Парадоксально, знаходячись на карантині у самоізоляції, ми не втратили наших соціальних зав’язків. Навпаки, ніколи в історії людства спілкування між людьми не було таким ефективним, а обмін інформацією та ідеями таким швидким завдяки новітнім комунікаційним технологіям.

COVID-19 суттєво змінив наші плани щодо викладання дисципліни Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС» в межах реалізації Модулю Жана Моне, але не зруйнував їх. Ми маємо пристосуватися до нових умов. Це важкий час, але це час нових знань, умінь та нових можливостей.

Реалізація нашого проекту переміщується в онлайн. Вже створено групу в Telegram для забезпечення комунікації між викладачами та студентами проекту, а також Google Classroom для розміщення навчальних матеріалів.

Лекції та семінарські заняття будуть проводитися з використанням платформи ZOOM. Про час проведення занять ми будемо повідомляти всіх учасників, використовуючи групу в Telegram, куди також будуть надсилатися посилання (запрошення) на онлайн лекції та семінари. Час проведення занять збігається із графіком, який було затверджено до карантину.

Лекції кожного тижня для всіх груп:
Четвер 13-40-15-00
П’ятниця 10-10-13-30

Семінарські заняття кожного тижня
Четвер
12-00-13-20 група ЮП 41
10-10-11-30 група ЮП 42
12-00-13-20 група ЮП 43
12-00-13-20 група ЮП 44
П’ятниця
12-00-13-20 група ЮПМ 41
12-00-13-20 група ЮПМ 42

Враховуючи, що заняття починаються із запізненням (адаптація до нових умов викладання зайняла певний час), будуть проведені додаткові заняття, про дати та час проведення яких ми будемо повідомляти через Telegram.

Перша лекція з дисципліни відбудеться 8 квітня 202 року в режимі онлайн о 12-00. Тема лекції: «Європейське врядування: правовий вимір». Лектор – декан факультету, проф. Кагановська Т.Є. Семінарські заняття розпочинаються з 9 квітня.

Бережіть себе і своїх рідних!

Зустрінемося онлайн!