RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 440

17 жовтня 2019 року

Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС

Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС

Європейська комісія затвердила європейський освітній проект Модуль Жан Моне 611631-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE ‘European Standards of Local Self-Government and EU Regional Policy’/ «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС».

Вітаємо робочу групу проекту ( керівник робочої групи – доцент Воронов М.М., координатор проекту – доцент Червяцова А.О.; члени робочої групи: професор Кагановська Т.Є., професор Серьогін В.О.) з перемогою у міжнародному конкурсі проектів за програмою Модуль Жана Монне та отриманням фінансування від Європейської Комісії ЄС.


Проект Жана Моне, поданий кафедрою конституційного і муніципального права, було відібрано з-поміж 1315 заявок, з яких профінансовано було лише 251.

Модуль Жана Моне «Європейські стандарти місцевового самоврядування та регіональна політика ЄС» є другим проектом, який буде реалізовано на юридичному факультеті. Модуль передбачає викладання однойменного курсу за участі запрошених лекторів, а також проведення низки наукових заходів протягом 2019-2022 навчальних років.

Детальніше про проєкт