RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 394

10 травня 2021 року

Відбувся фаховий семінар для апробації дисертації аспірантки кафедри кримінально-правових дисциплін Тетяни Тичини

 Відбувся фаховий семінар для апробації дисертації аспірантки кафедри кримінально-правових дисциплін Тетяни Тичини

07 травня2021року на кафедрі кримінально-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбувся фаховий семінар для апробації дисертації аспірантки кафедри кримінально-правових дисциплін Тетяни Тичини на тему: «Кримінальна відповідальність за втручання в діяльність захисника».

07 травня 2021року на кафедрі кримінально-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбувся фаховий семінар для апробації дисертації аспірантки кафедри кримінально-правових дисциплін Тетяни Тичини на тему: «Кримінальна відповідальність за втручання в діяльність захисника».

Семінар було проведено під головуванням наукового керівника здобувачки Тичини, завідувача кафедри, професора Олександра Житного та за участі рекомендованих Вченою радою університету рецензентів – докторів юридичних наук Олександра Храмцова та Ольги Шайтуро.

У семінарі також узяли участь усі співробітники кафедри.

Було заслухано наукову доповідь аспірантки кафедри кримінально-правових дисциплін Тетяни Тичини, яка проаналізувала основні проблемні питання, пов'язані з кримінальною відповідальністю за втручання в діяльність захисника, закцентувала увагу на актуальності, науковій новизні, практичній цінності, використанні результатів дисертації.

Після доповіді дисертантки виступили її науковий керівник, професор Олександр Житний та рецензенти – Олександр Храмцов та Ольга Шайтуро.

В обговоренні взяли участь члени кафедри.

Враховуючи високий рівень виконаних досліджень, а також актуальність теми роботи, наукову новизну результатів та їх наукове і практичне значення, на фаховому семінарі кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна було рекомендовано дисертацію Тетяни Тичини на тему: «Кримінальна відповідальність за втручання в діяльність захисника» до захисту в спеціалізованій вченій раді для здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 081 Право з галузі знань 08 Право.