RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 199

1 квітня 2023 року

Лекція Вільяма Берка-Вайта, професора з Школи права Пенсильванського університету

 Лекція Вільяма Берка-Вайта, професора з Школи права Пенсильванського університету

Каразінський має честь оголосити гостьову лекцію Вільяма Берка-Вайта, професора з Школи права Пенсильванського університету, юриста-міжнародника і політолога, провідного експерта з питань зовнішньої політики США, багатосторонніх інституцій та міжнародного права. Захід є частиною циклу лекцій Каразінського університету «За одну лекцію до Перемоги: спікери світу на підтримку Каразінського» і стане сьомим у межах цієї ініціативи.

Особливі інтереси професора Берка-Вайта: взаємозв’язок між правом і політикою міжнародних відносинах. Його унікальний досвід полягає у розробленні та впровадженні комплексних рішень у сфері глобального управління за участю багатьох країн, міжнародних інституцій та багатосторонніх правових режимів. У White & Case професор Берк-Вайт співпрацює з вищим керівництвом фірми і залучений до проєктування, розроблення та впровадження глобальної платформи інтелектуального лідерства в межах однієї з провідних юридичних фірм світу.

У 2011–2014 роках професор Берк-Вайт обіймав посаду заступника декана юридичного факультету Університету Пенсильванії.

У 2009–2011 роках професор Берк-Вайт працював в адміністрації Барака Обами у команді з планування політики Державного секретаря, де він був головним розробником Чотирирічного огляду дипломатії та розвитку, знакової ініціативи Держсекретаря Клінтон з реформування Державного департаменту та зміни зовнішньої політики США. Під час роботи в Державному департаменті В. Берк-Вайт також відповідав за питання, пов’язані із взаємодією США з міжнародними інституціями, зокрема з G-20, G-8 та Організацією Об’єднаних Націй.

Професор Берк-Вайт консультував уряди різних країн, юридичні фірми та інвестиційні фонди з питань, що стосуються політики США щодо «гарячих точок» зовнішньої політики.

Він здобув ступінь бакалавра та юриста в Гарвардському університеті, а також докторський ступінь з міжнародних відносин в Кембриджському університеті, де він був стипендіатом Програми Фулбрайта.

У 2008 році професор Берк-Вайт отримав премію імені А. Лео Левіна, а у 2007 році — премію Роберта А. Гормана за видатні досягнення у викладанні.

Дата і час лекції: 05.04.2023 о 15:00

Будь ласка, приєднуйтеся до нас за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/86464508045?pwd=MjRrYXZYa2ExM3cwcXEwVVc1RmFEdz09

Ідентифікатор конференції: 864 6450 8045

Код доступу: Sr3XkEV7

З повагою організаційний комітет