RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 192

13 березня 2020 року

Запрошуємо взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Конституційні принципи місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»

Запрошуємо взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Конституційні принципи місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»

Кафедра конституційного і муніципального права юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна спільно з Науково-дослідним інститутом державного будівництва та місцевого самоврядування Національної академії правових наук України запрошує вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Конституційні принципи місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС», що проводиться 24 квітня 2020 року у м. Харкові в рамках реалізації проекту Модуль Жана Моне «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС» за фінансової підтримки Виконавчої агенції з освіти, аудіовізуалізації та культури Європейської Комісії ЄС.

Конференція зареєстрована в Українському інституті науково- технічної експертизи та інформації за № 839 від 18 грудня 2020 р.

До участі в конференції запрошуються вчені, практичні працівники, представники органів публічної влади, громадських організацій, а також докторанти, аспіранти, студенти та інші здобувачі вищої освіти.

Конференція має на меті розгорнути всебічну наукову дискусію щодо регіоналізації як однієї з перспективних моделей децентралізації публічної влади в межах європейської інтеграції України.

У межах конференції планується проведення таких секцій:

  • Історико-теоретичні засади регіоналізації.
  • Європейське врядування і регіоналізм у політико-правовому вимірі.
  • Регіоналізація в аспекті європейських стандартів місцевого самоврядування.
  • Місцеве самоврядування у багаторівневій системі управління ЄС: конституційні принципи і практика реалізації.
  • Публічно-правові та приватно-правові аспекти реалізації місцевого самоврядування і регіональної політики ЄС.

СТРОКИ ТА ПОРЯДОК ПОДАННЯ МАТЕРІАЛІВ

Для участі в науковому заході до 14 квітня 2020 р. включно необхідно подати:

  • відсканований оригінал заявки на участь (відповідно до зразка) у форматі JPG або PDF;
  • тези доповідей.

Оргкомітет конференції приймає тези доповідей обсягом до 5 сторінок (українською, російською або англійською мовами), набрані у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегель 14, інтервал 1,5, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм. Бібліографічні посилання подаються в тексті у квадратних дужках.

Для осіб, які не мають наукового ступеня, ад’юнктів, аспірантів та інших

здобувачів вищої освіти до тез доповіді додається рецензія наукового керівника.

Матеріали на Всеукраїнський круглий стіл надсилаються електронною поштою на e-mail: v.a.seryogin@karazin.ua з поміткою «На конференцію 24.04.2020».

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, які не відповідають тематиці та науковому рівню, редакційно-технічним вимогам, а також направлені з порушенням терміну подання.

За підсумками Всеукраїнського круглого столу планується видання збірника матеріалів.

Інформаційна картка