RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 299

7 грудня 2022 року

Відбулася науково-практична конференція «Кримінальна політика Європейського Союзу та України: проблеми інтеграції»

Відбулася науково-практична конференція «Кримінальна політика Європейського Союзу та України: проблеми інтеграції»

28 листопада 2022 року в межах реалізації проекту Модуля Жана Моне Erasmus+ Programme of the European Union «Criminal policy of the European Union/«Кримінальна політика ЄС» (номер проекту 611432-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO- MODULE) за фінансової підтримки Виконавчої агенції з освіти, аудіовізуалізації та культури Європейської Комісії ЄС на юридичному факультеті ХНУ імені В.Н. Каразіна відбулася науково-практична конференція «Кримінальна політика Європейського Союзу та України: проблеми інтеграції».

У роботі конференції взяли участь науковці, працівники закладів вищої освіти, представники правоохоронних і судових органів, студенти та аспіранти.

В рамках наукового заходу його учасники обговорили широке коло актуальних питань забезпечення інтеграції національних механізмів протидії злочинності до загальноєвропейського кримінологічного простору, практики застосування норм матеріального й процесуального кримінального права, діяльності органів кримінальної юстиції з урахуванням стандартів Європейського Союзу. Учасники конференції висловили своє бачення щодо переваг та недоліків Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в окремих аспектах кримінальної політики, інституціонального устрою, співробітництва у сфері протидії злочинності, адаптації українського законодавства до норм ЄС, тощо.