RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 447

10 січня 2022 року

Хід виконання Модуля Жана Моне Erasmus+ Programme of the EuropeanUnion «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»

Хід виконання Модуля Жана Моне Erasmus+ Programme of the EuropeanUnion «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»

Інформуємо про хід виконання заходів третього року реалізації проєкту 2021/2022 н.р. Модуля Жана Моне Erasmus+ Programme of the EuropeanUnion «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС»/«European Standards of Local Self-Government and EU Regional Policy» 2019-2022 рр. (номер проекту 611631-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE. Грантова угода 2019-1872/001-001).

Структура навчального курсу включає одинадцять тем, які присвячені характеристиці європейських стандартів місцевового самоврядування та особливостей регіональної політиці ЄС. Зазначені теми були розглянуті на лекціях та під час семінарських занять. Лекції призначені для двох курсів студентів спеціальностей 081 Право та 293 Міжнародне право юридичного факультету. Семінарські заняття – для кожної навчальної групи студентів окремо (загалом шість груп).

Навчальну дисципліну внесено до навчального плану підготовки студентів 4 курсу юридичного факультету (081Право; 293Міжнародне право).

У період з 1 вересня по 30 грудня 2021проведено 180 годин навчальних занять (лекцій та семінарських занять) відповідно до навчального плану факультету. У заняттях взяли участь 120 студентів. Слід зазначити, що 132 годин навчальних занять (лекції та семінари) було проведено дистанційно (онлайн) за допомогою платформMEET таZOOM. 48 годин навчальних занять (лекції та семінари) відбулися в аудиторному фонді університету.

Для оперативного спілкування створений GoogleClassroom курсу.Крім того, комунікація зі студентами та викладачами здійснювалася за допомогою спеціальної групи в Telegram.

У грудні 2021 року був поведений вебінар за допомогою платформи ZOOM щодо викладання курсу за участю запрошеного лектора Сабріни Рагоне (професорка Болонського універистету, Італія) для викладачів-учасників проекту та відкриті лекції (4 години) для студентів та всіх охочих.

Кращим студентам вручені персональні сертифікати про успішну роботу.

Таким чином, наш освітній марафон з навчальної дисципліни «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС» в межах реалізації третього року програми Модуль Жана Моне завершено!Дякуємо всім студентам, які відвідували лекції і активно працювали на семінарських заняттях! Нам дуже важливо було бачити ваші обличчя, мати зворотній зв’язок і знати, що ви поруч!

Від імені команди Модулю Жана Моне «Європейські стандарти місцевого самоврядування та регіональна політика ЄС», координатор проєкту, завідувач кафедри конституційного та муніципального права доцент Марк Воронов.