RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 449

29 вересня 2021 року

Мотиваційна зустріч здобувачів спеціальностей 293 «Міжнародне право» і 081 «Право» зі студентами із США

Мотиваційна зустріч здобувачів спеціальностей 293 «Міжнародне право» і 081 «Право» зі студентами із США

29 вересня 2021 р. на юридичному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулася мотиваційна зустріч здобувачів вищої освіти за спеціальностями 293 «Міжнародне право» і 081 «Право» зі студентами із США, які навчаються у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна в рамках партнерської програми з Eastern European Study Abroad.

У зустрічі за круглим столом взяли участь студенти 1-4 курсів, викладачі юридичного факультету, а також гості:

·Джейкоб Бозен - випускник Університету Юти за спеціальностями міжнародні відносини та політологія. Має досвід стажування та роботи у Сенаті Штату Юта.

·Ессенс Луїс - судентка четвертого курсу Університету А&М Техас за спеціальностями міжнародна політика та дипломатія, а також іспанська та російська мови. Має досвід дослідницької роботи в Інституті Управління Буша з теми економічна політика Китаю.

·Ольга Чейс - виконавчий директор освітньої організації Eastern European Study Abroad.

Спілкуючись англійською, студенти обговорили широке коло проблем, які їх цікавили – від особливостей освітнього процесу в українських та американських вишах в умовах пандемії до політичних питань. Зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері.