RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 84

18 червня 2024 року

Каразінський університет святкує 20-річчя відновлення юридичного факультету

Каразінський університет святкує 20-річчя відновлення юридичного факультету

14 червня 2024 року відбулися урочисті збори працівників юридичного факультету Каразінського університету з нагоди 20-річчя його відновлення. Учасників зборів з ювілеєм привітала ректорка Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська ‒ фундаторка і багаторічна очільниця юридичного факультету.

З вітальними словами до працівників, аспірантів і студентів факультету звернулися завідувач кафедри конституційного і порівняльного права Університету імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) професор Богуслав Пшивора, голова Другого апеляційного адміністративного суду Армен Бегунц, а також голова відділення всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України» у Харківській області Андрій Тімонов. Декан юридичного факультету Віталій Серьогін висловив вдячність працівникам факультету за високий професіоналізм і сумлінну працю, завдяки яким харківська правнича школа зберігає лідируючі позиції в Україні та отримує дедалі більш широке визнання за кордоном, а також закликав аспірантів і студентів факультету високо нести звання випускника Каразінського університету.

Кращі науково-педагогічні працівники, представники навчально-допоміжного персоналу та студентського самоврядування факультету отримали почесні грамоти та подяки за особистий внесок у розбудову факультету.