RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 173

15 листопада 2023 року

КАРАЗІНЦІ ПЕРЕМОГЛИ НА ІХ МІЖНАРОДНОМУ СТУДЕНТСЬКОМУ ФОРУМІ

 КАРАЗІНЦІ ПЕРЕМОГЛИ НА ІХ МІЖНАРОДНОМУ СТУДЕНТСЬКОМУ ФОРУМІ

9-10 листопада 2023 року в онлайн форматі відбувся ІХ Міжнародний студентський саміт «Права людини в умовах воєнного стану та сучасних глобалізаційних викликів». Співорганізаторами заходу виступили Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація українських правників».

До участі в саміті долучилися понад 100 учасників із 30 закладів вищої освіти з усієї України, а також із Грузії, Литви, Польщі, Португалії та Румунії.

Перемогу в цьому заході здобула команда юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна у складі студентки 2-го курсу Анни Бортник і студентки 3-го курсу Софії Василенко, які представили до розгляд журі проєкт «Долучення внутрішньо переміщених осіб до життя в громаді за фактичним місцем проживання: конституційно-правові засади». Наукове керівництво проєктом здійснював декан юридичного факультету д.ю.н., проф. В.О. Серьогін.

Відзначимо, що це вже третя перемога каразінців на такому форумі, ще двічі команди нашого факультету здобували призові місця.

Щиро вітаємо колег із перемогою, бажаємо їм натхнення і нових наукових здобутків!