RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 215

31 серпня 2023 року

Схвалено Антикорупційну програму університету 2023-2025 років

Схвалено Антикорупційну програму університету 2023-2025 років

31 серпня 2023 року Конференцією трудового колективу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна схвалено Антикорупційну програму 2023-2025 років. Ця програма стане основним локальним документом у сфері запобігання корупції в нашому закладі вищої освіти на найближчу перспективу.

Метою цієї Програми є забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та протидії корупції, відповідності діяльності Університету вимогам антикорупційного законодавства з урахуванням кращих світових практик.

Програма встановлює комплекс заходів (правил, стандартів і процедур) щодо запобігання, виявлення та протидії корупції в діяльності Університету, не менший за обсягом та змістом ніж передбачений Законом України «Про запобігання корупції» та Типовою антикорупційною програмою юридичної особи, затвердженою наказом Національного агентства з питань запобігання корупції.

Заходи щодо запобігання, виявлення та усунення або мінімізації корупційних ризиків визнаються пріоритетними у діяльності Університету.

Із документом можна ознайомитись за посиланням: https://karazin.ua/storage/documents/965_ynnwHZZWy2WJruIrqeFQdBQPE.pdf