RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 245

19 травня 2023 року

ДЕЛЕГАЦІЯ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗДІЙСНИЛА АКАДЕМІЧНИЙ ВІЗИТ ДО ЯГЕЛЛОНСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ В КРАКОВІ (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

ДЕЛЕГАЦІЯ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗДІЙСНИЛА АКАДЕМІЧНИЙ ВІЗИТ ДО ЯГЕЛЛОНСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ В КРАКОВІ (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

У період з 12 по 17 травня 2023 року делегація юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна на чолі з деканом, д.ю.н., проф. В.О. Серьогіним у рамках проекту Una4Ua здійснила академічний візит до факультету права та адміністрації Ягеллонського університету в Кракові (Республіка Польща).

Під час візиту члени делегації взяли участь у польсько-українській весняній конференції «Правові аспекти процесу інтеграції з Європейським Союзом», прослухали курс лекцій з права Європейського Союзу, провели зустрічі з керівництвом факультету права та адміністрації Ягеллонського університету.

У результаті проведених переговорів було визначено пріоритетні напрямки та форми взаємодії між юридичним факультетом ХНУ імені В.Н. Каразіна та факультетом права та адміністрації Ягеллонського університету, серед яких: проведення спільних науково-практичних конференцій, підготовка наукових монографій, участь у грантових проектах, обмін науковою та навчальною літературою. Сторони підтвердили взаємну зацікавленість у зміцненні та розширенні академічних контактів.