RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 197

25 червня 2021 року

ЗАВЕРШЕНО ДРУГИЙ РІК ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КРИМІНАЛЬНА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ»

ЗАВЕРШЕНО ДРУГИЙ РІК ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «КРИМІНАЛЬНА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ»

У весняному семестрі 2020/2021 навчального року в рамках європейського освітнього проекту Модуль Жан Моне 611432-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE «Criminal policy of the European Union / «Кримінальна політика ЄС» на юридичному факультеті ХНУ імені В. Н. Каразіна було проведено навчальні заняття з нової навчальної дисципліни «Кримінальна політика Європейського Союзу» (112 лекційних годин).

В рамках проведення занять студенти 3 курсу, які навчаються за спеціальністю 081 Право, були ознайомлені із ключовими аспектами кримінальної політики ЄС (такими, зокрема, як історія розвитку європейської кримінальної політики, компетенція інститутів ЄС в сфері кримінальної політики, джерела і доктрини кримінального та кримінально-процесуального права ЄС, гармонізація матеріального і процесуального кримінального права ЄС, актуальні тренди вирішення кримінальних конфліктів, розвиток співпраці у кримінально-процесуальній сфері, взаємодія і координація діяльності органів кримінальної юстиції тощо). Особливість навчального процесу в цьому семестрі полягала у перенесенні навчального контенту у віртуальний простір та проведення занять із використанням веб-сервісу Google Classroom та відеоконференцій з використанням платформи Zoom та забезпеченням постійного зворотного зв’язку із аудиторією. Проведення занять з дисципліни «Кримінальна політика Європейського Союзу» не лише забезпечує поширення в Україні знань про європейське право, але й сприяє поглибленню знань майбутніх українських правознавців засад європейській кримінальної політики та наближенню законодавства України і практики його застосування до стандартів ЄС.

Найбільш активні учасники курсу «Criminal policy of the European Union» отримають сертифікати, які підтверджують його проходження.