RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 451

17 листопада 2021 року

Юридичний практикум на базі наукового гуртка «Школа приватного права» 16 листопада 2021 року

 Юридичний практикум на базі наукового гуртка «Школа приватного права» 16 листопада 2021 року

16 листопада 2021 року відбувся юридичний практикум на базі наукового гуртка «Школа приватного права», який діє при кафедрі цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, на тему: "Комунікація з клієнтом у роботі адвоката".

Спікером заходу, адвокатом, керуючим АБ «Дмитра Ципліцького» представником молодіжного комітету НААУ UNBANextGen у Харківській області, Дмитром Ципліцьким, були окреслені основні тонкощі та особливості спілкування адвоката з клієнтом.

Так, Дмитро Олегович надав змістовну інформацію щодо практичних ситуацій, які виникають на підставі конфлікту інтересів або ж недобросовісної поведінки клієнта. Особливу увагу та практичні застереження було окреслено з приводу можливості виникнення ситуацій ототожнення адвоката з особистістю клієнта. У своїй доповіді спікером використовувались приклади з власного практичного досвіду адвокатської діяльності з аналітикою положень ЗУ «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» і Правил адвокатської етики. По закінченню доповіді , пан Дмитро, продовжив свою зустріч у форматі «питання-відповіді».

Висловлюємо слова вдячності Ципліцькому Дмитру Олеговичу, представникам Ради адвокатіва Харкіської області та усім, хто долучився до роботи наукового гуртка.