RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 435

27 вересня 2021 року

Мотиваційна зустріч здобувачів бакалавріату та магістратури спеціальностей 293 «Міжнародне право» і 081 «Право» зі студентами із США

Мотиваційна зустріч здобувачів бакалавріату та магістратури спеціальностей 293 «Міжнародне право» і 081 «Право» зі студентами із США

29 вересня 2021 р. о 13:40 в аудиторії 431 юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбудеться мотиваційна зустріч здобувачів бакалавріату та магістратури спеціальностей 293 «Міжнародне право» і 081 «Право» зі студентами із США, які навчаються у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна в рамках партнерської програми з Eastern European Study Abroad.

Участь приймають:

- Джейкоб Бозен - випускник Університету Юти за спеціальностями міжнародні відносини та політологія. Має досвід стажування та роботи у Сенаті Штату Юта.

- Ессенс Луїс - судентка четвертого курсу Університету А&М Техас за спеціальностями міжнародна політика та дипломатія, а також іспанська та російська мови. Має досвід дослідницької роботи в Інституті Управління Буша з теми економічна політика Китаю.

- Ольга Чейс - виконавчий директор освітньої організації Eastern European Study Abroad.

Мова заходу – англійська.